KweKa adviesgroep
.

Wij creëren financiële rust
Met persoonlijke aandacht die jij verdient
En gewoon goed advies

Web42 (Custom)

Het KweKa DNA.

Wij zijn KweKa adviesgroep. Een onafhankelijk en klantgericht financieel advieskantoor waar alles draait om persoonlijke aandacht voor onze klanten en een missie om ieder mens financiële rust te bezorgen. Face-to-face contact is onze standaard en digitaal contact de uitzondering. Wij gaan voor lange termijn relaties en willen jouw financiële partner zijn. Met onze grenzeloze kennis en ervaring kunnen wij jou begeleiden in het realiseren van jouw financiële doelen. Van het in kaart brengen van jouw pensioen tot het kopen van een woning of het beleggen van vermogen. Wij zijn er voor je op de momenten die er toe doen met gewoon goed advies en de juiste aandacht. Aandacht die jij verdient!

  • Persoonlijke aandacht
  • Onafhankelijk advies
  • Compleet aanbod
  • Eeste gesprek op onze kosten

Onze dienstverlening.

Wie wil er nu niet financieel onbezorgd leven? Wij hebben een missie om ieder mens financiële rust te bezorgen. Hoe dit voor jou kan gelden? Klik snel verder of neem contact met ons op.

Wij bieden vermogensadvies in de breedste zin van het woord aan, maar wat is dat nu precies? Klik op meer informatie of neem contact

Je hebt een woonwens, maar hoe zit dat met de financiering? Wij helpen je graag verder en vinden de hypotheek die bij jou past. Klik verder of neem contact met ons op.

Contactgegevens

KweKa adviesgroep
Verre Weide 5
4264 KM Veen
T: 0416-725025
E: info@kweka.nl

Logo Kweka cirkel werkbestand