Over ons
.

Het was september 2005 toen Ferdi op de afdeling Private Banking van Rabobank in Woudrichem kwam werken. Arjan werkte al heel wat jaren bij de bank, maar dat verschil in leeftijd en ervaring stond onze vriendschap niet in de weg. Ons gevoel voor humor en passie voor voetbal bracht ons samen.

Op zakelijk gebied konden we het ook goed met elkaar vinden en hadden wij dezelfde ideeën over een goede klantbediening. Al snel ontstond er een plan om ooit samen een onderneming te starten. De naam ‘KweKa’ bestaat hierdoor al sinds 2005!

In de jaren daarna gingen we onze eigen weg. Ferdi reisde de wereld rond en keerde daarna terug bij Rabobank om zich verder te ontwikkelen, eerst in verschillende adviseurs- en managementfuncties. Arjan bouwde zijn carrière verder op als Private Banker bij Rabobank en later als Relatiemanager en Persoonlijk Financieel Planner bij Alfa Accountants en Adviseurs.
Tussendoor kwamen we elkaar regelmatig tegen, de ene keer voor het werk en de andere keer ergens langs het voetbalveld. Bij elk contact viel de naam ‘KweKa’ en werden we telkens enthousiast over onze ondernemersplannen.

Eind 2020 belde Ferdi naar Arjan met de vraag of het niet eens tijd werd om daadwerkelijk met KweKa te starten. In de maanden daarna hebben we veel met elkaar gebrainstormd over hoe we als mens in elkaar zitten en hoe we écht relevant kunnen zijn voor onze klanten.

We willen een financieel advieskantoor zijn waar je klant van bent “voor het leven”, waarbij we korte lijnen met elkaar hebben en samenwerkingsverbanden met partners opzoeken. Een dienstverlener waar alles draait om aandacht voor de klant en voor elkaar. Aandacht die klanten verdienen in tijden van steeds meer digitalisering en afstandelijkheid.