Jouw vermogen in
goede handen
.

Dat beloven wij. Of het nu gaat om jouw spaargeld, lijfrenteverzekering, pensioen of beleggingen. Wij helpen jou een goede invulling te geven aan het (nog op te bouwen) kapitaal. Hoe wij dat doen?

Hoog MB (Custom)

Onze
werkwijze
.

Vermogensadvies begint met een goed gesprek. Daarna vertalen we jouw wensen door naar een concreet financieel plan en kiezen we de juiste vermogensoplossing voor jou.

Het financieel plan is ons uitgangspunt voor het advies over jouw beschikbare of nog op te bouwen kapitaal. Dit kan vermogen in privé of in je onderneming zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook je lijfrente- of pensioenkapitaal betreffen.

Ben je een spaarder, belegger of heb je juist een voorkeur voor onroerend goed? Samen bepalen we je profiel en stippelen we de vermogensstrategie uit. Een goed uitgebalanceerd beleggingsbeleid kan hiervan onderdeel uitmaken.

Zodra je akkoord gaat met de vermogensstrategie, leggen we je graag verschillende mogelijkheden voor. KweKa adviesgroep werkt samen met meerdere gerenommeerde vermogensbeheerders en aanbieders van lijfrenteproducten. Welke partij het uiteindelijk wordt, dat bepaal je uiteraard zelf.

Nadat we de vermogensoplossingen voor je hebben ingericht, bepalen we een contactfrequentie om de gekozen strategie te evalueren, de uitgangspunten opnieuw te bepalen en waar nodig bij te sturen.

Zo weet je zeker dat jouw vermogen blijvend de aandacht krijgt die het verdient en bijdraagt aan het realiseren van jouw persoonlijke wensen, doelen en dromen.

Contactgegevens

KweKa adviesgroep
Verre Weide 5
4264 KM Veen
T: 0416-725025
E: info@kweka.nl

Logo Kweka cirkel werkbestand