Jouw pensioen
goed geregeld
.

Droom jij er ook van om eerder te stoppen met werken, zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je kleinkinderen, vaker naar je favoriete vakantieland af kan reizen of meer tijd kan besteden aan de dingen die je echt leuk vindt? Hoe eerder je begint met het op orde brengen van je pensioen, hoe groter de kans dat je daadwerkelijk eerder kan stoppen. Wij helpen je op weg met heldere inzichten en gewoon goed advies.

Hoog MB (Custom)

Onze
werkwijze
.

Met de ingang van de Wet toekomst pensioenen op 01-07-2023 en daarmee de wijziging van de Pensioenwet, gaat ons pensioenstelsel de komende jaren volledig op de schop. Eenieder van ons gaat hier iets van merken. Of je nu werkgever, DGA, ZZP’er, werknemer of gepensioneerde bent, allemaal gaan we hier iets van voelen. Voor de een positief, voor de ander wellicht negatief. Het is dan ook belangrijker dan ooit dat je op de hoogte bent van jouw huidige pensioensituatie en de veranderingen die gelden voor jou.

Veranderingen brengen ook kansen met zich mee. Zo zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden met betrekking tot het opbouwen van een eigen extra pensioenpotje verruimd. Je kunt nu meer terugkrijgen van de belasting dan dat je voorheen kon, interessant!

Daarnaast gaan er ook allerlei dingen veranderen bij de pensioenfondsen. Wil je als werkgever, op de hoogte worden gebracht van al die veranderingen? Vraag het ons! Wil je al jouw werknemers gedurende de transitieperiode op de hoogte houden van alle veranderingen binnen het pensioen van hen? Vraag het ons! Wil je begeleiding bij deze transitie naar het nieuwe pensioenstelsel, of wil je jouw medewerkers voorzien van keuzebegeleiding?

Contactgegevens

KweKa adviesgroep
Verre Weide 5
4264 KM Veen
T: 0416-725025
E: info@kweka.nl

Logo Kweka cirkel werkbestand